Perfectie

Thomassen Machining heeft bijna 40 jaar ervaring in het bewerken van onderdelen van gasturbines en stoomturbines.

Thomassen Machining.

Dé specialist in het bewerken van grote, zware en complexe gietstukken.

We onderscheiden ons in de markt met een modern machinepark: de combinatie van grote CNC kotterbanken en carrouselbanken is uniek. We behoren tot de meest gerenommeerde grootverspaners van Nederland (Lid GVN Nevat).

Thomassen Machining bewerkt vaak forse productformaten (tot 50 ton) in kleine series. Onze ervaren medewerkers doen dat uiterst nauwkeurig, op basis van de specificaties van onze klanten.

Flexibiliteit. Kwaliteit. Stipte levering. We maken het waar – elke dag weer. Hiertoe zijn we in staat dankzij ons state-of-the-art machinepark, in combinatie met de kennis en expertise van onze medewerkers. Zo voldoen we niet alleen aan de wensen en eisen van klanten, we weten vaak ook hun verwachtingen te overtreffen.

Zo’n 75% van onze omzet komt uit export, met name naar de VS en Europa. De producten die we bewerken, vindt u terug in de sectoren:

  • petrochemie
  • energieopwekking
  • off-shore industrie
  • zware machine- en apparatenbouw

Thomassen Machining is een process supplier. Wij werken voor klanten die het bewerken van giet-, smeed- en lascomponenten niet als kerntaak beschouwen en dat structureel uitbesteden.

Door te investeren in moderne technologie, geavanceerde toolmanagementsystemen en ERP-software is Thomassen Machining in staat uw gietwerk optimaal te bewerken en zo de totale kosten te reduceren.

Thomassen Machining is ISO 9001:2008 gecertificeerd. Six Sigma Quality passen we integraal toe. Er werken zo’n 40 vakmensen.

Thomassen Machining is sinds 1999 een autonoom onderdeel van Thomassen International, voormalig producent van gasturbines en compressoren.

De kracht van Thomassen Machining

Grote werkstukken

Extreem nauwkeurig

Kleinere oplagen

Vakkennis en toewijding

< tekst over de medewerkers >